Как да се включа в мрежата?

Как да се включа в мрежата?

АФИЛИАТИ

Афилиатът е уебмастър или притежател на уебсайт, който рекламира определени продукти или услуги на своя уебсайт чрез банери и линкове. В замяна, афилиатът получава комисионни от рекламодателите за да постави реклами на своя уебсайт.
Голяма част от тях са блогове, портали, сайтове за новини и информация, благотворителност, съобщения, имейли, бюлетини, състезания и лични страници. Рекламодателят заплаща на афилиата в зависимост от броя на кликвания или броя направени продажби.

ЗАПЛАЩАНЕ

В своята мрежа AFFIGATOR има над 1000 афилиата. Продавачите предлагат различни продукти, като предоставят комисионни за всяка направена продажба. Процесът е изключително прост – като афилиат, вие решавате кои продавачи да рекламирате. Ние ви гарантираме конфиденциалност при кандидатстването към който и да е продавач. Следователно, не може да става на въпрос за спам. Освен това, вие решавате по какъв начин да рекламирате продавача – в сайта си, в блогове, чрез имейли или други маркетингови инструменти.
Имате постоянен достъп до актуална статистика, в която се посочват генерираните комисионни. Вашето заплащане е сигурно със AFFIGATOR. Можете да получите парите си по банкова сметка. Рекламодателите правят заплащането предварително, за да можете вие да получите комисионните си навреме.

МОГА ЛИ И АЗ ДА БЪДА АФИЛИАТ?

Ако сте предприемач и разполагате с уебсайт, можете да спечелите като рекламирате продукти. Просто разгледайте AFFIGATOR и изберете най-подходящите продукти за вашия уебсайт. Афилиейт програмата AFFIGATOR ви предоставя отлични възможности да спечелите от травфика на вашия сайт. Включете се днес!

ПЪРВИ СТЪПКИ

Когато създадете акаунта си като рекламодател, можете да изберете за кои действия да давате комисионни и каква да бъде тяхната стойност. Освен това, можетe да се включите към различни комисионни структури, в зависимост от това кой афилиат ви е направил трафик, или според друг критерий.
За да станете афилиат, трябва да се съобразявате с организационните сруктури и да отговаряте на изискванията в нашата система за вписване. Не всеки може да стане афилиат; но ако следвате някои прости правила, можете да станете част от AFFIGATOR. Основните изисквания за да станете афилиат са:

  1. Да имате уебсайт или URL.
  2. Да имате валиден имейл.
РЕГИСТРИРАНЕ

Благодарим ви, че изявихте желание да се включите в AFFIGATOR. Процеса за създаване на регистрация е исключително лесен, като ви дава възможността да избирате различни опции за вашия профил. Просто изберете потребителско име и парола и попълнете формата възможно най-точно. Ако сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най-скоро на посочения от вас имейл.

ФУНКЦИИ
ПРОСТ МОДЕЛ, ЛЕСЕН ПРОЦЕС И СПЕЦИАЛНИ ФУНКЦИИ –

AFFIGATOR предоставя възможността да спечелите пари от вашия уебсайт. След регистрация на affigator.com, можете да изберете най-подходящите за вас предложения за реклама. Когато някой посети вашия уебсайт и кликне на банера, който вие сте избрали от affigator.com, вие печелите пари. Освен това, можете да получавате комисионни и за направени продажби.