Афилиейт Маркетинг?

Ето как работи Афилиейт Маркетингът…

 1. Афилиатът се вписва във афилиейт програма и публикува рекламно съдържание на сайта си.
 2. Посетител на сайта кликва върху рекламата и се пренасочва към сайта на рекламодателя.
 3. Посетителят закупува продукт от сайта на рекламодателя и попълва форма.
 4. Продажбата се проследява и афилиатът печели комисионна за нея.

Регистрирайте се сега!

Защо Афилиатите Избират Affigator:

Екипът на AFFIGATOR предоставя голям избор от рекламодатели в областта на хранителните добавки.

 • ОТДАДЕН МАРКЕТИНГОВ ЕКИП
  Нашият екип вярва в развиването на дългосрочни отношения с партньорите ни. Нашите афилиейт мениджъри са винаги на разположение за всички запитвания, като обръщат специално внимание на всеки.
 • ЛЕСНА ЗА ПОЛЗВАНЕ ПЛАТФОРМА
  Афилиатите имат постоянен достъп до бърза и актуална статистика на резултатите. Лесна за навигация, тя дава възможност да следите всички промени и ъпдейти в информацията. Можете лесно да се свързвате с афилиейт мениджърите, да преглеждате новини за важни актуализации, да следите статистиката и т.н.
 • ИНСТРУМЕНТИ
  Имате дотъп до динамични маркетингови инструменти и рекламни послания, включително статични и анимирани банери, текстови линкове, приложения и други. Можете да се възползвате от проследяване на ключови думи и съставяне на доклади, както и от възможността да се сдобиете с линкове за проследяване.
 • НАВРЕМЕННО ЗАПЛАЩАНЕ
  Ние ви гарантираме, че ще получите парите си навреме. Нашата платежна система позволява на афилиатите да избират между различни методи за плащане: чрез PayPal, с банков превод, както и в различни валути.
 • ШИРОКА ГАМА ОФЕРТИрастяща графика на продажбите
  Афилиатите се вписват в програмите на рекламодателите, които смятат че най-добре пасват на техните уебсайтове, трафик и цели. Предлагаме голям избор от ексклузивни оферти от сферата на хранителните добавки. Афилиатите могат да се възползват от различни начини за реклама – банери, купони, имейли, линкове и т.н.
 • НАДЕЖДНО ОТЧИТАНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
  Нашата платформа предоставя подробно и детайлно отчитане, както и проследяване на ключови думи и профили. Афилиатите могат да изискат API статистика, чрез която могат постоянно да следят своите печалби.
  Изберете от нашата широка гама предложения.

Регистрирайте се в Affigator Още днес!