КОМИСИОННИ И ЗАПЛАЩАНЕ

Ако сте нови в афилиейт маркетинга, може би идеята да печелите пари като рекламирате чужди продукти Ви се вижда едновременно вълнуваща и объркваща. Колко можете да спечелите? Как се проследяват продажбите? Кога ще Ви бъде платено за продажбите, които сте направили?

ПРЕГЛЕД

 1. Ето как да спечелите комисионни в AFFIGATOR:
 2. Намирате продукт, който да рекламирате и създавате персонализиран линк.
 3. Рекламирате продукта онлайн.
 4. Клиент кликва върху вашия линк, отива в страницата на рекламодателя и закупува продукта.
 5. Вие получавате процент за това че сте направили продажбата. Вашата комисионна се изчислява на основа цената на продукта и се отчита в профила ви в рамките на две минути след продажбата.

КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ КОМИСИОННИТЕ?

графика със златни монетиВсеки продукт в AFFIGATOR има процент комисионна, който се определя от рекламодателя. Когато направите продажба на даден продукт, AFFIGATOR обработва продажбата, прилага тарифата си и след това изчислява комисионната. Ето, например, колко ще спечелите при продажба на продукт с комисионна 55%:

 • Цена на дребно: 29.99лв
 • Изваждаме 7.5% + 1 лев: -3.25%
 • Нетна цена: 26.70лв
 • 55% от остатъка: 14.69лв

Следователно, като афилиат на продажбата, вие ще спечелите 14.64 лв.
Продуктите могат да имат различен процент комисионна, но изчислението се прави по един и същ начин.
Максималната комисионна за една продажба е 150лв.

ПЛАЩАНЕ

Целта на афилиатите е да получават комисионни. За да получите вашето първо заплащане има две изисквания:

 • Трябва да достигнете вашия минимум за плащане, който задавате във вашите Настройки.
 • Трябва да отговаряте на Изискванията.

Следователно, като афилиат на продажбата, вие ще спечелите 14.64 лв.
Продуктите могат да имат различен процент комисионна, но изчислението се прави по един и същ начин.
Максималната комисионна за една продажба е 150лв.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ

Може би се чудите дали можете да задържите комисионните, ако купувачът реши да върне даден продукт. За жалост, отговорът е не. При връщане на стоката, цялата сума се възстановява на купувача, така че афилиейтът трябва да върне комисионната.

t

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Сгрешил съм псевдонима в линка си, а вече имам направени продажби с него. Мога ли все пак да си получа парите?
  Възможно е. Ако неправилно изписаното потребителско име принадлежи на друг потребител, не можем да прехвърлим парите към вашия акаунт. Ако няма профил с такъв псевдоним, можете да се свържете с отдел обслужване на клиенти, които ще ви дадат достъп до този акаунт. Всички продажби, които са направени чрез това потребителско име ще са вписани в съответния акаунт, въпреки че той не е съществувал когато продажбите са били направени. Ние не можем обаче да прехвърлим парите от този акаунт към вашия.
 • Могат ли рекламодателите да измамят афилиатите като си вземат обратно комисионните или излъжат, че продуктът е бил върнат?
  Не. За разлика от други афилиейт мрежи, AFFIGATOR е посредникът в транзакцията и е отговорен за проследяването и заплащането на комисионните, така че рекламодателите не могат да пропуснат плащането. Ако рекламодателят поиска връщане на парите за поръчката, те също трябва да направят трансфер на тяхната част от продукта, така че няма причина да лъжат, че продукът е бил върнат.