ЗА AFFIGATOR

картинка показваща безгрижен човек печелещ от афилиейт онлайн маркетингАфилиейт мрежата AFFIGATOR Ви позволява да продавате и да промотирате онлайн водещи продукти за здраве, красота и секс.

Мрежата AFFIGATOR е световен лидер в сферата на здравето, секса и красотата, като предлага голямо разнообразие от възможности за бизнес за афилиейтите и търговците.

Нашата цел е една – да помогнем на продавачите и афилиейтите да работят заедно и да развият бизнесите си в сферата на здравето, секса и красотата.

Ние сме енергична и успешна компания, фокусирана върху предлагането на високодоходни продукти. Ние вярваме, че афилиейтите и търговците са от изключително значение за на нашата компания и затова Ви предоставяме нашата непрекъсната подкрепа.

Ето и някои възклицания за нас:

„AFFIGATOR – Най-успешната Афилиейт Програма в Интернет!“

„Работя с различни афилиейт компании, но AFFIGATOR е най-приятелски настроената мрежа, която съм открил. Те правят всичко възможно, за да осигурят на афилиейтите всичко нужно за успех!“

„Работим от години с AFFIGATOR. Те са изключително отговорни и отзивчиви, предлагат впечатляващ избор от банери и статистиките са много лесни за управление. Комисионния им модел е чудесен и много печеливш. Благодаря Ви за чудесната работа!“

По-важни въпроси от включването в Афилиейт мрежата?

o

ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧА?

Афилиейт програмата AFFIGATOR ви помага да продавате и промотирате онлайн водещи продукти за здраве и красота. Ние предлагаме най-високо заплатената афилиейт програма и най-успешния софтуер за проследяване в индустрията.

Ако имате уебсайт и искате да спечелите пари чрез продажби в сферата на индустрията за красота и здраве, тогава AFFIGATOR е перфектен за Вас. Нашите предложения включват продукти за здраве, красота, отслабване, хранителни добавки и продукти за кожа.

КАК ЩЕ ПОЛУЧА ПАРИТЕ СИ?

Комисионните се заплащат два пъти месечно, на 1-вия и 16-тия ден от месеца, при минимум от 40лв. Продажбите, които направите между 1-вия и 15-тия ден се заплащат на първо число следващия месец.

Продажбите, генерирани между 16-тия и 31-вия ден се заплащан на 16-тия ден от следващия месец. Следователно са нужну две седмици за изплащане на вашата печалба.

СУПЕР АФИЛИЕЙТИ

Ако правите 20 или повече продажби на ден, можем да ви предложим специални комисионни и начини за плащане. Ние от AFFIGATOR искаме да Ви осигурим най-добрите предложения.