Какво всъщност е Affigator?

Какво всъщност е Affigator?

AFFIGATOR е свободна афилиейт мрежа, чиято цел е да внесе иновация в индустрията. Правим това, като ви осигуряваме уникални инструменти, обширни ресурси и страхотни оферти.
Ние сме екип от професионалисти в сферата на уеб технологиите, които споделяме една обща цел – да създаден перфектният афилиейт софтуер, който да е лесен и удобен за ползване.
Идеята за AFFIGATOR се появи в резултат от нарастващото ни раздразнение към бавно адаптиращите се афилиейт мрежи, които не удовлетворяват нито нуждите на афилиатите, нито на рекламодателите. За разлика от тях, технологията зад AFFIGATOR е специално разработена така че да отговаря на настоящите и бъдещите нужди на потребителите.
Много от уникалните инструменти и плъгини вече се радват на небивал успех. Освен това, AFFIGATOR е напълно безплатен и за да се впишете отнема не повече от 30 секунди.

НАШИТЕ ВОДЕЩИ ЦЕННОСТИ

AFFIGATOR се основава на ценностите на нашия екип. Нашите ценности са в същността на всичко което правим, определят това което сме и начина по който работим. Те ни помагат да привлечем и да задържам най-добрите хора.

 • Мотивираност
  Ние сме изключително мотивирани и се гордеем с това, което правим. AFFIGATOR е нашият най-важен продукт и ние се грижим за хората, с които работим.
 • Иновативност
  Иновациите ни дават конкурентно предимство. Нашият екип е пълен с нови идеи и ние насърчаюваме служителите си за оспорват установените практики.
 • Честност
  Нашият бизнес се основава върху отношенията, които сме изградили с афилиатите и рекламодателите. Ние се стремим към прозрачност и бързо решаване на грешките и проблемите, които могат да възникнат.
 • Да се забавляваме
  Ние отиваме с удоволствие на работа, което се дължи на спокойната работна среда която сме създали. От изключително значение е да уважаваме както фирмените, така и индивидуалните постижения на всеки един служител.